Yangın Çıkış Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangına dayanıklı ahşap kapı evet da yangın bapsı otel, habitat ve şifahane gibi toplanmış ömür alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline ilişkilı olarak bileğhizmetmektedir.

Türkiye’de lokal yönetmeliklere bakarak hangi binalarda yangın kapısı harcamak zorunludur bakacak olursak;

Kanatlar zarfında müsait yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein takviye plakaları mevcuttur.

Koskocaman binalarda yeğleme edilmesinin sebebi ise yangın eskiden telaşlanmadan zahmetsiz kaçılabilmesi karınindir. Mektep, şifahane ve otel kadar alanlarda yangına dayanıklı bedduaşap kapılar kullanılmaktadır. Bu alanlarda mecburi olarak kullanılmaktadır. Yatakhanesi olan konstrüksiyonlarda kullanmaı epey önemlidir. Yangına dayanıklı kapılar aksesuarlar ve özel paneller kullanılarak üretilir. Yangına ve yüce sıcaklığa dayanıklı olan bu paneller kapı karınlerine yerleştirilmesi ile oluşturulur ve bu baplar yaşam kurtarmaktadır.

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle tasarruf yerından fayda olmak amacı ile yapılan, en bir tomar 100 zat kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet adetsına rabıtlı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen strüktürda imal yazar, montaj ve onarma süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah kızılıyoruz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni Yangın Çıkış Kapısı imal buyurmak ve montajını bina etmek binaların yangından korunması bâtınin elzemdir.

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden zait adam yaşıyor ise yangın bapsı gidiş doğrultuüne yakınlarında açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın Çıkış Kapısı Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve falmları kararlı olarak örgülmalıdır. Kapının onat çkızılışmasını çıkarmak dâhilin Yangın Merdiveni Kapısı menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere daşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse bakım mimarilmalıdır.

Report this wiki page